Uploaded image for project: 'UGENE'
  1. UGENE
  2. UGENE-2093

Loading scheme button on dashboard doesn't work

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.12.3, 1.13
    • Component/s: Workflow
    • Labels:
    • Tests Type:
      Manual scenario
    • Epic Link:
    • Sprint:
      DEV-2013/09/05, TEST-2013/09/12
    • Affect Type:
      Userdefined

      Description

      To reproduce the issue:

      1. Run a scheme, e.g. "Call variants with SAMtools" from the NGS samples
      2. Select "Load schema" button on the dashboard menu line.

      Expected result: the scheme with parameters is loaded.
      Actual result: empty scene is shown.

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            kir Kirill Rasputin
            Reporter:
            oigl Olga Golosova
            Assigned Tester:
            Aleksey Tiunov
            Watchers:
            2 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 1 day Original Estimate - 1 day
                1d
                Remaining:
                Remaining Estimate - 1 day, 4 hours
                1d 4h
                Logged:
                Time Spent - Not Specified
                Not Specified