UGENE
  1. UGENE
  2. UGENE-6580

Argument name is not replaced for an element with external tool

    Details

    • Type: Bug Bug
    • Status: Closed Closed
    • Priority: Blocker Blocker
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: master
    • Fix Version/s: 33
    • Component/s: Workflow
    • Labels:
      None

      Description

      Scenario:

      1. Open the WD.
      2. Create an element with external tool.
        • Add a parameter, set "Display name" to "PARAMETER", "Argument name" to "parameter".
        • Add $parameter to the execution command.
      3. Clear the UGENE log.
      4. Create and start a workflow with this element.
      5. Open the log. Set level of displayed messages to "DETAILS".
        Expected result: "Running external process" message does not contain "$parameter", it is replaced with the parameter value.

        Activity

        Hide
        Igor Chebykin
        added a comment -

        Committed to release-33.0

        Show
        Igor Chebykin
        added a comment - Committed to release-33.0
        Hide
        Igor Chebykin
        added a comment -

        Add test_6580

        Show
        Igor Chebykin
        added a comment - Add test_6580

          People

          • Assignee:
            Igor Chebykin
            Reporter:
            Kirill Rasputin
            Assigned Tester:
            Kirill Rasputin
          • Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            3 Start watching this issue

            Dates

            • Created:
              Updated:
              Resolved:

              Agile